Hej! 
 
Har sett dessa dadelbollar florera på instagram och har varit så sugen på att testa. Märkligt egentligen med tanke på att jag inte alls tycker om dadlar och inte är så jätteförtjust i jordnötssmör heller. Men det såg ju så himla gott ut.
 
Och alltså, det var på riktigt såååå gott. Krämigt, sött och salt på en gång. 
 
Jag använde
200 gram urkärnade ekologiska dadlar
jordnötssmör
100 gram mörk choklad
1 msk kokosolja
flingsalt
 
Mixa dadlarna med salt och ev lite vatten till en jämn smet.
Klicka ut små bollar på bakplåtspapper och ställt i frysen ca 30 min
Ta ut och platta till lite och klicka på en klick jordnötssmör på toppen.
Ställ in i frysen igen i ca 30 min.
Smält chokladen och blanda i en msk kokosolja.
Doppa bollarna i chokladen och strö över lite flingsalt. 
Förvara i kylen eller frysen.
Sen är det bara att äta när suget slår till!
MUMS!
 
 
Berätta gärna om du testar att göra och vad du tyckte! 
<3