Vecka 34!

Ännu en vecka närmare bebis! Och snart inte alls många kvar att räkna ner!Inga tvivel om att magen växer på iallafall! Det stramar både i hud och kläder :)

0 kommentarer

Minimössa

Var ju på jakt efter en mössa från Åhléns när barnen och jag var inne i Jönköping häromdagen. Förstå min lycka när jag kom dit och den fanns och dessutom var nedsatt med 70%. Så jag kunde inte låta bli att köpa den i två olika storlekar. En till våren och en till hösten!


Fick även hem de här fina leoleggingsen från marmar häromdagen. Fyndade på en bloppis på insta. Älskar leo!

Har klickat hem en annan grej till bebis med i leopardmönster som jag lyckades knipa till halva priset (älskar rea!) Men den kommer inte användas förrän nästa vinter plus att min man inte riktigt delar min kärlek för leopardmönstrat så den får nog stanna i gömmorna lite :)

0 kommentarer

Sjukstuga igen


Blev väckt av en ledsen febrig och väldigt hostig Hugo vid 3-tiden inatt. Vi testade med alvedon, hostmedicin och vatten men inget hjälpte. Så till slut gav vi upp och bäddade ner oss i soffan framför Shrek. Jag låg och småsov och vid 6 så lyckades Hugo somna också. Till 7 iallafall då Bonnie kom smygandes.
Så det är en seg morgon här hemma idag. Jag är tröttare än tröttast och har bäddat ner mig i soffan ännu en gång och ska försöka vila lite. 
Börjar inte förrän 13 idag och det kunde ju inte varit mer passande!

0 kommentarer