En tand!


Den här lille favoritbebisen har fått sin första tand. Har misstänkt att det varit på g ett tag men igår var första gången man kunde känna en liten liten spets i tandköttet. Han är inte så liten längre. Tänker fortfarande att han är min lilla bebis och på torsdag blir han 6 månader. Han kommer ju dock alltid vara min lille bebis sålänge vi inte får fler barn. 


0 kommentarer

Besvikelsen.

Fick hem min finfina Cybex balios M i förra veckan och jisses så besviken jag blev. Fantastiskt fin att titta på men den kändes så ranglig och skramlig. Och så var den nästan lika stor som donkeyn. Så den stod och var fin i hallen en liten stund innan den packades ner i kartongen igen och skickades tillbaka.
Kanske hade gillat den bättre om jag skulle haft den som enda vagn och om den inte varit så dyr. 


Älskade älskade donkey. Nu älskar jag dig om möjligt ännu mer efter att ha kört runt på balios inne. Får nog bli en bee3 som komplement till åsnan till våren istället. 
2 kommentarer

Hejdå sockerberoende!

Idag startar en månad helt utan sötsaker. Inget godis och ingen fika. Så välbehövligt med tanke på sockerberoendet jag lyckats skaffa mig. Har varit aspepp hela helgen och jag hoppas det ska hålla i sig. Svårast blir det nog vid 15-16tiden på dagarna när tröttheten och sockersuget alltid slår till och så på kvällarna såklart. 
Men jag ska gå till Ica idag och fylla upp fruktförrådet så får jag väl snaska på det istället. 
Wish me luck!
0 kommentarer