Studs studs


Köpte studsmatta till barnen i söndags och den är minst sagt uppskattad. Barnen var påklädda och ute klockan 8.30 idag. Innan frukost! Sen har de varit ute till och från hela dagen. Vi tänkte att det kan vara bra sysselsättning när altanen ska byggas. Och hittils så verkar de tycka det är hur kul som helst iallafall!
0 kommentarer

Because I'm happy


Idag är sista dagen utan att pappan i huset här hemma. Från och med imorgon får vi ha honom hemma i 2,5 vecka. Hur härligt är inte det? Extra mycket uppskattat nu när han varit borta så mycket de sista veckorna! 

Strax dags för lite lunch. Om jag kan få in barnen vill säga. Äntligen sommar ute så de har varit ute till och från sen 8.30! 
Härligt värre! 
0 kommentarer

Kvällsmys

Har en blivande 6-åring här hemma som har fått ett hemskt humör. Han är arg mest hela tiden och det mesta man gör är fel. Har förstått att det är rätt vanligt bland 6-åringar då det är lite mycket på gång på en gång. De är stora fast ändå små och en stor förändring på gång i och med skolstart efter sommaren. 

Men jag tänkte försöka få honom på lite bättre humör genom att ge honom lite mer egentid och göra saker med bara honom. Så ikväll fick han vara uppe lite längre så tittade vi på tv och åt lite kvällsmat, med sällskap av lillebror. 


Det var mycket uppskattat och vi slapp bråka när det var läggdags. På onsdag när pappan i huset är hemma igen tänkte jag att jag skulle ha med honom på en kvällspromenad. Bara han och jag. Så får vi se om det gör någon skillnad. Om inte annat så kanske vi får några mysiga stunder utan bråk när vi är ensamma iallafall. 
0 kommentarer