Boo

Godmorgon halloween! 
Uppe med tuppen med Charlie och Bonnie. Hade precis fått Charlie att somna om vid 5.30 när Bonnie kom in och högt och tydligt berättade att hon var kissig och då vaknade han såklart igen. Så det var bara att snällt gå upp. Men det är rätt mysigt på morgonen ändå när det är så mörkt. 

Idag måste vi ta tag i vår trädgård. Studsmattan måste plockas ner och utemöblerna måste plockas in. Sen ska vi såklart ha lite halloweenfirande med!

0 kommentarer

Ledig fredag

Pappan i huset överraskade igår och kom hem en hel dag tidigare än planerat och inga blev lyckligare än vi. Så idag känns det som lördag bara för att han är hemma. Skönt ändå med lördag imorgon igen!
 
Fullt ös medvetslös här hemma med tre barn som har springtävling och en bebis som nöjt tittar på och bankar med leksaker i bordet. Nu ska jag ge lilleman lite mat innan det är dags att börja förbereda middagen. Hugo har önskat lasagne och den blir ju godast om den får stå och gotta sig ett tag innan!
1 kommentar

IKEA Björknäs

 
 
Om man kan bli kär i ett skåp så är jag upp över öronen förälskad i detta vitrinskåpet från Ikea. Så fantastiskt fint så jag blir alldeles pirrig i magen. Jag bara måste ha det i mitt liv. Men var?
0 kommentarer