Blogga eller inte

Jag kan inte bestämma mig för om jag ska fortsätta blogga eller inte?! Känner att tiden inte riktigt räcker till och vill inte ha en blogg som bara uppdateras en gång i veckan heller. Kanske är det för att det är sommar och det är så mycket annat man vill göra som inte involverar dator eller telefon. Eller så är jag i någon form av svacka där jag saknar lite av den inspiration som behövs för att fortsätta. Vi får se hur jag gör. Kanske blir det en paus och nya friska tag till hösten eller så blir det inte det. Men hej så länge iallafall.3 kommentarer

Everyday

0 kommentarer

Thank God It's Friday

Efter tre dagar på A6 ska det bli rätt skönt att få jobba på hemmaplan igen. Ska va på jobbet tidigare idag och försöka få upp den nya kampanjen. Man vet att det tar tid när man får tumstock och vattenpass tillsammans med materialet. Så det känns skönt att börja få upp det i lugn och ro innan öppning.

I eftermiddag hoppar vi på tåget för en natt i Göteborg. Ska på universeum med Hugo imorgon. Bonnie får stanna hemma och vakta huset med farmor.

0 kommentarer