HELSINGBORG

Jisses så mysigt det är att få komma iväg med bara ett barn. Att verkligen ha all tid i världen och kunna ge henne full uppmärksamhet hela tiden. Idag har vi träffat min kusin och hennes lilla dotter och nu ikväll har mina syskon varit här på middag. Så himla kul att träffas allihopa. Det är verkligen inte för ofta det blir av! 


Imorgon är det dags att hoppa på tåget hemåt igen och det ska såklart bli skönt att komma hem till grabbarna med. Men först lite mer mys med mormor!
1 kommentar

2 VECKOR

 
Om två veckor fyller den där favoritkillen 1 år. Säger det jämt men det är helt otroligt hur fort tiden har gått. Min lilla bebis är ju liksom ingen liten bebis längre. Men sålänge det inte blir fler bebisar i den här familjen så kommer han alltid få vara min lille bebis. Älskade älskade älskade C. Vad hade vi gjort utan dig?
 
1 kommentar

KÄRLEK I EN STOL

Har spenderat på tok för mycket tid med att surfa efter matstolar sista tiden. Men så trillade jag över en bild hos Annika häromdagen och blev helt upp över öronen förälskad i stolen Hee från Hay. Så nu har jag spenderat två dagar med att kolla på bilder på dem på nätet och jag bara måste ha sådana!
 
 
(Bilder från pinterest)
 
Men vill inte ha likadana stolar runt hela bordet så måste jaga rätt på något som kan tänkas matcha eller bryta av lite snyggt. Pinnstolar i trä hade nog varit snyggt. 
 
 
1 kommentar