ERNST LJUSKRONA

Var i blomsteraffären häromdagen i jakt efter en blomma för att vi var bortbjudna på middag och föll pladask för denna ljuskronan från Ernst som hängde i deras fönster. Jisses alltså! Så himla fin!

Så kommer vi hem till våra vänner för att äta middag och vad hänger inte över deras matbord då? En sån ljuskrona! Och då blev jag ännu mer kär i den! Så nu bara måste jag ha en. Men en träfärgad eller en vit? En träfärgad hade nog gjort sig superfint tillsammans med vitrinet i matrummet men vitt är ju alltid vitt!

0 kommentarer

KALASDAG

Det var en väldigt nöjd 7-åring som gick och lade sig igårkväll efter kalas och paketöppning hela dagen. Vi delade upp våra paket så han fick tre på morgonen och sen tre lite senare på dagen. Mest för att de senare tre var jag tvungen att åka ner till ica och hämta ut då de var lite försenade. Men det gick ju bra ändå. Det blev inte så mycket på en gång och då uppskattade han nog grejerna lite mer, tror jag!
 
 
En alldeles nyvaken 7-åring <3
 
Vi hade familj här hela dagen så det blev både lunch, fika och middag. Pappan i huset styrde upp grillade vildsvinsrevben och fläskfilé. Och det blev så himla gott! 
 
 
Vädret visade sig från sin bästa sida hela dagen så mitt på dagen var det till och med nästan för varmt för att sitta ute på altanen. Tur vi har köpt ett parasoll! Men på kvällen var det hur skönt som helst och så fantastiskt härligt att kunna sitta ute i shorts och linne och äta middag klockan 18.30. Mer sådana kvällar tack!
2 kommentarer

7 ÅR

Idag är det 7 år sedan jag vaknade på morgonen av att vattnet gick 16 dagar innan bf. Men vi fick vänta tills mitt i natten eller snarare tidig morgon innan han tittade ut. 04.14 den 19 juli. Så imorgon när vi vaknar har vi en 7-åring här hemma. Tänk att det var världens bästa Hugo som låg där i magen! Och tänk att vi varit föräldrar i 7 ÅR! Grattis till Hugo och grattis till oss som fick bli hans föräldrar!
1 kommentar