Äntligen!


Kolla vad som väntade på mig idag när jag kom hem från jobbet! Åh vad jag tycker om den! Nu måste jag köpa nya blommor varje vecka så den alltid får stå framme. Och tänk sen när jag kan fylla den med egna pioner från trädgården. Lite fånigt egentligen hur glad man kan bli över en vas. Men men!
0 kommentarer

Godmorgon lördag!


Ligger kvar i sängen efter en sån där riktig skitnatt. Varit uppe och kissat tre gånger, haft kramp i vaden två gånger, bytt nerkissad pyjamas en gång och legat längst ut på kanten utan möjlighet att vända mig om pga två små älsklingar mitt i sängen. Så jag ska inte påstå att jag känner mig särskilt utvilad direkt. Men men. 

Jobblördag och jag tänkte ladda upp med sconesfrukost. Ska bara ta mig ur sängen först. Gäsp!
0 kommentarer

Vecka 30


Tycker fortfarande att tiden går alldeles för fort och kan inte fatta att det redan är vecka 30. Snart är ju lillebror här!

Känner mig fortfarande rätt pigg men har mått illa till och från ett par dagar. Hoppas innerligt det går över snabbt igen. Tycker jag mått illa nog när det inte gick över förrän strax innan vecka 20. 
Börjar bli lite stressad över allt som fortfarande behöver fixas innan bebis kommer så det börjar nog bli dags att ta tag i saker och ting tror jag. Iallafall de sista inköpen så vi är redo sen. 
0 kommentarer