Bröllopsdag

Idag är vår allra första bröllopsdag. Känns helt overkligt att det är ett helt år sen vi hade den där helt fantastiska dagen. Eftersom V tyvärr inte är hemma idag så skjuter vi fram firandet tills på ons. Då blir det minsann bubbel!


Trots att han är i ett annat land hade han ordnat så jag fick blommor ändå. Så nu sitter jag i soffan och tittar på den här fina buketten. 


Inte bara bröllopsdag idag utan även mors dag. Jag och barnen firar med middag med farmor och sen fika hos gammelmormor. 
0 kommentarer

Beslutsångest deluxe

Köpte världens finaste kimono på Lindex idag. Men velade länge om vilken färg jag skulle ta. Men en köptes och den andra hängdes undan tills imorgon. Men jag har fortfarande inte riktigt bestämt mig för vilken jag gillade bäst. I-landsproblem så det står härliga till!Nå? Vilken är en keeper?

0 kommentarer

Min bästa tid är nu!Vårt fina lilla lilla äppelträd som är alldeles fullt av små vitrosa blommor. Tänk att sommaren inte ens har börjat än! Idag har det varit riktig sommarvärme som förhoppningsvis är ett smakprov på vad som komma skall. Jag längtar så jag nästan spricker efter lediga sommardagar och utflykter med min lilla familj. Samtidigt som jag vill stanna tiden för att min bästa tid är nu. Sol, blå himmel, bara ben och hela sommaren framför oss. Det blir inte bättre än så!

0 kommentarer