BYGGKAOS

Sakta men säkert går det framåt i bygget! Imorgon ska V gipsa och köpa dörrar och spackel. Vad hade jag gjort om jag inte hade haft en så händig man?
 
 
Liten sneakpeak på hur det såg ut idag på morgonen. Inga jättestora rum men inte pyttesmå heller. Kommer nog bli alldeles precis lagom tror jag!
 
Nu är väggarna isolerade och det ska bara på gips innan det ska spacklas och målas. Golven är lite slitna så det får nog bli heltäckningsmatta på Charlies rum sålänge men på sikt så vill vi nog måla dem vita eller ljusgrå! 
 
1 kommentar

PULKAPREMIÄR

Idag fick Charlie prova pulkan för första gången. Drog han en liten bit sen välte den så han ramlade med ansiktet rakt i snön. Men han var lika glad för det! Och tur var väl det :) 
 
 
Passade på att inviga riktiga vinteroverallen med. Så himla fin!! Men mindre poppis hos lilleman att behöva ha så mycket kläder på sig. Det har ju liksom inte varit så kallt hittils så han har inte behövt tjock overall och oftast så sitter han ju i åkpåsen i vagnen ändå och då behövs den inte. 
Men han hinner väl vänja sig lagom tills det är vår :)
0 kommentarer

RENOVERING

 
Så var det dags igen! Planen för julledigheten var att sätta upp taklister på nedervåningen och så pratade vi om att måla om vårt sovrum.
MEN.
Det blir ju som sagt aldrig som man tänkte sig. Utan istället så fick vi den briljanta idén om att köra lite hela havet stormar på övervåningen och göra så att alla barnen får varsit rum. Så för tillfället så är golvet bortrivet i vårt gamla sovrum och det ska byggas lite vägg och sättas in två stycken dörrar.  Så får Bonnie och Charlie varsit rum där. Vilket i sin tur betyder att jag och V får ta över Bonnies nuvarande rum.
 
Imorgon ska V åka och köpa material för att börja bygga upp väggen och jag är så himla pepp och nyfiken på att se hur det kommer bli. Trodde i mitt huvud att rummen skulle bli pyttesmå men efter att vi tagit ut vår säng och mätt lite så insåg vi att det inte alls blir så. Behöver jag säga att jag vill att det ska bli klart nu nu NU?!
 
 
När V tog bort golvet så låg där två tidningar gömda. En svensk damtidning från 1964 och en annan tidning från 1956. De kommer sparas för att gömmas tillsammans med en tidning från nu någonstans i huset. Kanske i nya väggen vi bygger! 
0 kommentarer