Inspiration

Jag älskar att surfa runt på instagram. Olika hashtags och olika användare med massa fina bilder. Alltså fullt med inspiration! Hör väldigt ofta printscreen på grejer jag gillar eller tycker är fina. Här är några som sparats idag.

Inspiration till huset såklart. Det är kul att drömma sig bort till hur det skulle kunna se ut sen när det är färdigt. Jag längtar efter att få börja inreda!

1 kommentar

Vårtecken

Gick en promenad med B i vagnen och H på ståbrädan efter dagishämtning. Gick förbi huset för att se hur det gick med badrumsbygget och upptäckte till min stora glädje små fina blommor vid husväggen. Världens bästa vårtecken i vår egen rabatt. Att man kan bli så glad av så lite. Längtar efter att få se vad som mer kommer dyka upp där i trädgården.

0 kommentarer

Det går framåt

Igår eftermiddag kom svärmor hit och passade barnen så jag kunde följa med V till huset. Skrapade bort det sista på trappan och skruvade upp gips i det som ska bli vårt tv-rum. Köket och matsalsrummet är redan gipsat. Det är kul att se när det går framåt men det är långt kvar och det börjar kännas lite stressigt för inflyttning men det ska nog gå vägen!

1 kommentar