Frisördags

  Nu går det snart inte att skjuta fram frisörbesöket längre. Har inte färgat håret sen i slutet av mars och det är på tok för längesen. Kan inte ens ha håret utsläppt längre då det rent ut sagt ser förjäkligt ut. 
Är som alltid skitsugen på att färga håret brunt den här tiden på året. Men sen vet jag ju också att jag brukar ångra det ganska snabbt. Så jag tänkte att jag kanske skulle strunta i det. Men vi får väl se vart det slutar.
 
 
 
 
 
Inspirationsbilder finns det ju gott om iallafall. Pinterest är för tusan livsfarligt!
0 kommentarer

Godmorgon torsdag!


Trött är bara förnamnet idag. Gäsp! Tack och lov att solen skiner från en alldeles bål himmel för annars hade jag nog inte kommit ur sängen. 
Snart dags för frukost och göra oss ordning för en lång dag på jobb och förskola. Ikväll kommer förhoppningsvis V hem. Som vi saknar honom nu!
0 kommentarer

Godmorgon jobbvecka!

Startade veckan med ledig dag igår så det känns som måndag idag istället. V är iväg på jobb hela veckan och det är alltid lite jobbigt innan man kommer in i de rutinerna igen. Men det brukar ta någon dag sen vänjer man sig. 


Fick sällskap av båda barnen i sängen i natt iallafall. Känns inte ett dugg ensamt då. Mysigt värre!

Nu är det dags att kliva upp och kicka igång dagen. Cykeln är på jobbet så det får bli prommis till både föris och jobbet. 
1 kommentar