Ny vårjacka

Efter lite provande här hemma kom vi fram till att Hugos jacka inte alls satt bra. I och med mudden nertill så gled jackan upp på ryggen så fort han rörde sig. Så den lämnades tillbaka och istället hittade jag denna på H&M. Snäppet finare till och med om jag får säga det själv :)
 
Det första Hugo sa var att man kunde spilla spenat på den utan att det syns. Så det känns ju bra att veta :)
0 kommentarer

Hej från sjukstugan!

GLAD PÅSK!
 
Den här fina kycklingen kom Hugo hem med från dagis förra året. Detta året har vi inte ens orkat ta upp påsklådan...
 

Påsken här hemma blev inte riktigt som vi tänkt oss. Hugo har fått massvis med prickar och mår stundvis inte alls särskilt bra. V fick åka till Jönköping för att köpa kräm som vi kan smörja honom med. Det var bara där och i Eksjö som apoteket hade öppet. Så med regelbundna smörjningar och Alvedon så går det rätt bra. Men han verkar ha så ont, stackaren. Men nu känns det inte som att det kan komma fler prickar så förhoppningsvis vänder det och blir bättre snart. Håll tummarna!
 
Men det blir iallafall en vecka med vab för min del. Hoppas på att de har torkat in så barnen kan gå på dagis på fredag för så skulle jag verkligen behöva jobba. Men det är ju ett par dagar kvar tills dess! Sen återstår det bara att se om B åker på det också...Puuh!
0 kommentarer

Glad påsk!

Vi firar påsk med vattkoppor vi. Var lite osäker på om Hugo haft det eftersom han vaknade helt prickig för 1,5 år sen men det kändes inte riktigt som det var vattkoppor då och det var det antagligen inte. För nu går det inte att missta. Prickar som blir blåsor. Men det verkar inte klia allt för mycket än iallafall. Så vi håller tummarna på att det blir lindrigt och går över fort!

0 kommentarer