PYSSELDAG

Ännu en dag med alla barnen hemma. Väldans mysigt att få mysa runt här hemma hela dagen när regnet öser ner utanför. Vi har tittat på film, pärlat och myst (och såklart bråkat en hel del men det glömmer man liksom oftast bort när de somnat på kvällen) 
 
 
Bild från när vi pärlade förra veckan
 
Hade lite nya pärlor och plattor i mina gömmor som vi tog fram förra veckan och helt plötsligt vill barnen pärla mest hela tiden. Inget mig emot för jag tycker nog det är minst lika kul!
0 kommentarer

NEW IN

Sommarskogarderoben börjar bli komplett. Senaste tillskottet är dessa finfinfina Espadrillos från Pieces som fick följa med mig hem från stan häromdagen. Mönstrad sula och mjukaste skinn. Helt fantastiskt sköna!
 
 
 
Så nu längtar jag ännu mer efter att detta konstanta regnande/snöande/haglande ska ge med sig så det kan bli vår på riktigt!
0 kommentarer

ROSENSKÄRM

Kunde inte låta bli att köpa hem en rosenskärm när jag såg de på torget förra veckan. De har florerat flitigt på instagram rätt länge och jag har ingen aning om hur jag ska få den att överleva men det är ju helt klart värt ett försök. En sån jäkla praktblomma alltså. Så himla vacker!
 
 
 
 
Godkväller,
 
Ännu en kväll med träningsvärk i soffan. Gick 1 mil med Charlie tidigare idag och det känns i benen, minst sagt! Har haft träningsvärk sedan i torsdags när min bestie fick med mig till gymmet och bokstavligen körde slut på mig. Kunde knappt gå varken fredag eller lördag haha. Men har kommit ut på promenader både lör, sön, mån och idag. Trots att det regnat, snöat och haglat om vartannat. Aprilväder för hela slanten, tur det snart är maj!
 
Nu ska jag mysa med mannen min som är hemma såhär mitt i veckan och kolla på senaste avsnittet av Game of thrones. Äntligen!
1 kommentar