Grå måndag

En grå måndag på många sätt och vis. Så jag matchar både kläder och humör med vädret. 
 
 
Tog med Bonnie och Charlie till Jönköping idag efter att vi lämnat Hugo i skolan. Fixade med Vs nya glasögon, kramades lite med Anna och åt lunch på Ikea. Mys mys mys. Hugo följde med en kompis hem efter skolan idag med men snart får vi hämta hem honom igen. Ska bara förbereda lite middag först.
 
0 kommentarer

Tårtbak

Sprider ut bakningen till namngivningen så det inte blir så mycket att göra. Men det är livsfarligt att ha frysen full med kakor. Chokladsnitt, brysselkex, minimuffins och kärleksmums bakades tidigare i veckan och idag provade jag att göra tårtbottnar för första gången. Inte alls så svårt som jag hade föreställt mig. 

Använde mig av 3 lika och de blev höga och fluffiga. Hoppas de smakar gott med!

Nu ska vi packa ihop oss och åka på pannkaksmiddag hos farmor. Skönt att slippa laga mat själv!


0 kommentarer

Sunday funday?

Vissa dagar känns det extra jobbigt att vinka av pappan i huset. Ett sådant exempel är som nu på en söndagsmorgon när man vet att han inte kommer hem förrän sent på fredag. Ledsen dotter i bilen på tågstationen som vill följa med pappa gör ju inte saken lättare heller. Tur det går över lika fort!
 
 
Men nu är han på väg till förhoppningsvis sista vändan i London för denna gången. Jag och barnen ska städa och fixa sen ska vi hem till barnens farmor på pannkaksmiddag!
 
 


0 kommentarer