Gott nytt år!


Så himla redo för nytt år. 2014 började på sämsta tänkbara sätt men lyckas ändå sluta på topp. Tack New York, tack sommaren, tack familj och vänner och tack bebis i magen för ett 2014 som jag kommer minnas mest med glädje.

Nu ser vi fram emot att fira in 2015 med de finaste av vänner. Är så glad och tacksam att de valt att släppa in vår lilla familj i deras gemenskap. Jag som aldrig varit så förtjust i att fira nyår har helt plötsligt längtat länge! 

Gott nytt år alla fina!
0 kommentarer

Vecka 25

Hallå tiden! Jag hinner verkligen inte med. Försöker njuta allt vad jag kan av graviditeten nu när det antagligen är den sista. Men tiden går alldeles för fort så jag hinner inte med riktigt. Hoppas verkligen det saktar ner lite när vi kommer över på nästa år!


Magen växer på och bebis är en riktig vilde där inne. Har en del sammandragningar och det känns lite överallt när jag stått upp på jobbet en dag. Men jag försöker ta det lugnt och vila så mycket jag kan när jag är hemma. Tanken är ju att kunna jobba så länge som möjligt!
1 kommentar

Jul

Har haft en helt fantastisk jul med familjen. Är så glad att min mamma kom hit och firade med oss även fast det bara blev en kort visit! Njöt till fullo av mina två lediga dagar efter väldigt intensiva jobbpass innan jul. Är fortfarande trött i både kropp och huvud. 


Barnen var minst sagt förväntansfulla och blev så glada för sina julklappar. Sån lycka att få se deras ansiktsuttryck när de fick det som de faktiskt hade önskat sig. Bästa! 

0 kommentarer