Vigselringen

I lördags efter jobbet brummade vi in till Jönköping för att hämta min vigselring. Gissa besvikelsen när de då graverat in fel i ringen. Det stor Viktor istället för Victor. Inte okej! Men butikschefen verkade mer upprörd än mig och hon skulle försöka ordna så den blev fixad innan bröllopet. Känns ju inte så kul att behöva lämna in den direkt efteråt. Tur att jag inte väntade längre med att åka in!
 
 
 
Min älskade förlovningsring. 
 

Men men om man bortser från felstavningen så är ringen helt vansinnigt fantastisk och alldeles perfekt 
0 kommentarer

Kalas

Idag fyller Vs mormor år så igår kom alla hit så firade vi henne här. Tårta, paket och fina kaffekoppar. Fick dem av min farmor när jag fyllde 25. Hon har haft dem så länge jag kan minnas och jag har alltid önskat mig dem, enda sen jag var liten. Så förstå min lycka när jag öppnade ett stort paket på min födelsedag och fick allihopa! Så varje gång de vankas kalas här hemma så åker de fram.

2 kommentarer

Köket fortsättning

Nu är det snart helt klart! Älskade kök! Skulle kunna sova i köket så mycket jag tycker om det. Nu ska vi bara bestämma oss för om vi ska ha vitt kakel med fasade kanter eller glasskiva vid spisen. Vad tror ni? Kakel är ju snyggare tycker jag men glasskiva är så mycket lättare att hålla rent och därmed säkert snyggare i längden. Alla dessa beslut. Vad tror ni?

6 kommentarer