Sista dagen som 30

Har spenderat min sista dag som 30 här hemma med barnen. Hugo var hos doktorn igår och fick diagnosen inflammation i lungorna och någon form av bronkit. Så han får snällt vara hemma iallafall idag och imorgon. Han är pigg och verkar inte särskilt påverkad mer än när han håller igång för mycket och hostan kommer. Så då är det ju skönt att kunna vara hemma och ta det lite lugnt mellan varven. 

Mamma kom hit idag med. En kort visit då hon åker hem redan imorgon. Men supermysigt att ha henne här iallafall! 
Träffar inte henne förrän i januari sen så jag knåpade ihop en paketkalender till henne så hon får öppna paket varje dag fram till julafton. Så det blev min julklapp till henne. 


Många paket blir det. Har ju gjort kalendrar till Hugo och Bonnie med. 

Nu kollar vi på Mad Max men det är nog snart läggdags. Har gjort kalljästa frallor som får jäsa i kylen tills imorgon. Julkalender och nybakta frallor. Hur bra som helst!
1 kommentar

En sockerbagare...

Nu har jag smakat på bullarna och jisses alltså. Så saftiga, luftiga och goda! Hittade ett recept utan kesella som får alla tummar upp! Jag har aldrig lyckats få de riktigt bra innan så det var minsann på tiden!

Men nu ligger alla bullar i frysen (förutom de tre som ligger i min mage!) och jag ligger i sängen och ska sova. Natti natti!
0 kommentarer

Matchymatchy


Såhär matchymatchy var jag och B tidigare idag när vi och H var nere på stan. 

Nu har vi haft ätit god middag, bakat lussebullar och haft lördagsmys. Tror att jag för första gången i mitt liv kan ha lyckats med lussebullsbaket. Får nog återkomma med detta när vi smakat!

Nu sitter jag hos Charlie och väntar på att han ska somna sen är det dags att göra de andra barnen redo för läggdags med. Sen får vi se om vi orkar med någon film kanske. Charlie har vaknat vid 05 de senaste dagarna så tröttheten är ett faktum. Men idag var han uppe lite längre än vanligt så vi kan väl hålla tummarna på att vi får sova kanske till 06 imorgon iallafall?!
0 kommentarer