PIFF PUFF

Är inne i någon form av fixarsväng här hemma. Vill bara fixa rensa och piffa mest hela dagarna. Har tagit tag i att rensa sådant som liksom inte blivit gjort sedan vi flyttade in och jisses så skönt det är efteråt. Bara vetskapen om att alla papper är i sin ordning och det där skåpet som såg ut som jag vet inte vad helt plötsligt är organiserat och man hittar saker utan problem gör ju att man blir helt lycklig i hjärtat!. Så fantastiskt skönt! 
Har några gömmor till att rensa ur men det får nog vänta tills efter sportlovet. Roar mig med att piffa om på hyllor och skåp så länge!
 
 
Ställer ut små vaser med eucalyptuskvistar över allt. Så himla himla himla fint tycker jag!

Startade dagen idag med att röja undan lite på övervåningen efter gårdagens spontanprojekt att måla om Hugos rum. Vi måste stryka ett lager till så alla hans prylar får husera i allrummet ett par dagar. Vilket gör att det är grejer ungefär ÖÖÖÖVERALLT! Men imorgon får vi lekbesök så det var välbehövligt att få lite ordning i kaoset så barnen iallafall kan leka där uppe om de vill!
 
Nu är det snart dags att börja med alla kvällsbestyr. Det ska fixas kvällsmat, badas/duschas och röjas undan. Vad gjorde man mellan 17-20 innan man fick barn? Den tiden går minsann allt i ett!
1 kommentar
Lalle

Snyggt!!