15 december 2015

BeSafe iZi modular

Igår var Emanuel från BeSafe här och monterade stolen vi ska testa i vår bil. Världens smidigaste montering med bas som fästs i isofixen och visar gröna markeringar när den sitter i som den ska. Sedan stödbenet som piper om det inte sitter i ordentligt i golvet. Tanken är att det inte ska gå att montera den fel!
Sen var det bara att klicka på stolen. Inget mer slitandes med remmar och bälten. Så sjukt smidigt att både jag och V stod som två fågelholkar när det var klart, så himla imponerade. Stolen är även utrustad med SIP+ (Side Impact Protection) som är ett extra sidokollisionsskydd som man fäster på sidan närmast dörren.
 
 
Charlie var nöjd och somnade gott både på vägen till och från Jönköping innan idag.
 
Jättesmidig när man ska in och ut ut bilen eftersom bältet har magneter och därmed kan hållas åt sidorna när man tar i och ur barnet. Har alltså än sålänge bara positivt att säga om den! Men jag återkommer när vi testat den lite mer!
Carro

Wow låter som en grym stol, du är en bra säljare ;) blev sugen själv? Får de andra två plats ordentligt bredvid?
Kram

Svar: Ja den är super. Men vi får tyvärr inte plats hela familjen i bilen😅 men det hade vi inte väntat oss heller. Så det får bli en bil till sen när jag börjar jobba igen!
Sandra

Carro

de är ju dock lite knepigare :/

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress